E-İHALE EĞİTİMİ

E-İHALE EĞİTİMİ

       19 Haziran 2018 tarihinde yapılan mevzuat değişiklikleri ile ‘’e-ihale’’ uygulama alanı genişletilmiştir. 
       Buna göre; yaklaşık maliyetli hizmet alımlarında 1 milyon TL’ye, mal alımlarında 8 milyon TL’ye kadar olan açık ihaleleri kapsayacak şekilde genişletirken, 2 Ocak 2019 tarihi itibariyle de parasal sınır olmaksızın mal ve hizmet alımları ile yapım işlerinden, açık ihale usulü ve 4734 sayılı Kanunun 21 inci maddesinin birinci fıkrasının (f) bendine göre pazarlık usulü ile gerçekleştirilenler ‘’e-ihale’’ ile yapılması mümkün hale getirilmişti.   
     Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda, İzmir merkezinde Kasım ayı içerisinde bir günlük eğitim planlanmıştır. 
      Düzenlemeyi düşündüğümüz bu eğitime katılacak olan ilgili personelinizin ad ve görev ünvanlarını  09 Kasım 2018 saat 15.00’e kadar birliğimize faks çekerek bildirilmesini arz ederim. 
     İzmir dışından katılacak olan belediye personellerimiz için konaklama imkanı sağlanacaktır.
     
   Eğitimimiz Best Western Plus Konak Hotel'de yapılacaktır.

   Yoğun talepten ötürü toplantı iki ayrı gün ve gruba bölünmüş olup 150'şer gruplarda  20-21 Kasım 2018 tarihlerinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında yapılacaktır.

   I. GRUP (20 Kasım 2018 Salı Günü) : İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Bornova Belediyesi, Bayraklı Belediyesi, Karşıyaka Belediyesi, Kemalpaşa Belediyesi, Eshot ve İzsu personelleri katılacaktır.

   II. GRUP (21 Kasım 2018 Çarşamba Günü) : Karaburun Belediyesi, Selçuk Belediyesi, Tire Belediyesi, Güzelbahçe Belediyesi, Ödemiş Belediyesi, Urla Belediyesi, Konak Belediyesi, Karabağlar Belediyesi, Buca Belediyesi, Gaziemir Belediyesi, Buldan Belediyesi, Bekilli Belediyesi, Bozkurt Belediyesi, Köprübaşı Belediyesi, Kula Belediyesi, Salihli Belediyesi, Demirci Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi, Turgutlu Belediyesi, Soma Belediyesi, Akhisar Belediyesi, Yunusemre Belediyesi, Kırkağaç Belediyesi, Savaştepe Belediyesi, Edremit Belediyesi, Gökler Belediyesi, Çitgöl Belediyesi, Simav Belediyesi, Germencik Belediyesi, Efeler Belediyesi, Kuyucak Belediyesi, Söke Belediyesi, Nazilli Belediyesi, Ayvacık Belediyesi, Çanakkale Belediyesi, Marmaris Belediyesi, Evciler Belediyesi, Kızılcasöğüt Belediyesi ve İsçehisar Belediyesi personelleri katılacaktır. 

   
   Konaklama talebinde bulunan belediyeler : Ayvacık Belediyesi,Demirci Belediyesi, Buldan Belediyesi, Bozkurt Belediyesi, Çitgöl Belediyesi, Simav Belediyesi, Kızılcasöğüt Belediyesi,Evciler Belediyesi, İsçehisar Belediyesi olup 20 Kasım 2018 tarihinde saat 14.00'den sonra otele giriş yapabilceklerdir.

 Best Western Hotel Konak
Mithatpasa Cad No: 128, Konak
 
   
Başkanın Mesajı
  • Başkanın Mesajı
  • Ege Belediyeler Birliği bu tarihsel ve kültürel kimliğin ete kemiğe bürünmesini mümkün kılan bir hukuki yapıdır.

    Devamını Oku..
Duyurular

Tüm Duyurular